Winnaar Raalter Onderneming van het Jaar 2018
0572 352 511 Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte

Glasvezel voor de Zegge

Kies nu voor een snelle zakelijke glasvezelverbinding van Beekman Elektro, via uw lokale provider PLINQ uit Dalfsen. Waarom iets van ver halen, als het ook dichtbij kan?

 

Beekman Elektro is partner van PLINQ voor het project glasvezel op de Zegge in Raalte. Bedrijven moeten volledig kunnen vertrouwen op hun internet verbinding en telefonie. Door onze ruim dertig jaar ervaring op dit gebied, zijn wij de juiste partner om uw internet verbinding en telefonie voor u verzorgen.  Door nu voor een goede verbinding te kiezen en gelijk de telefonie van uw bedrijf tegen het licht te houden, is het mogelijk om de maandelijkse kosten voor telefonie behoorlijk naar beneden te brengen.  Wij zoeken graag voor u uit, wat voor u de beste oplossing is.

 

Zakelijk internet betekend supersnel zakendoen op onze stabiele en betrouwbare glasvezelverbinding met lokale en persoonlijke service. Keuze uit zakelijk internet, telefonie en of televisie.

 

Wilt u meer informatie over zakelijk glasvezel en het dienstenaanbod of vrijblijvend een adviesgesprek? Neem contact met ons op voor een afspraak en laat ons u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden en kosten. Bel ons op 0572-352511 of mail naar info@beekmanelektro.nl.

 

Direct inschrijven kan ook, open dan het aanmeldformulier en mail deze naar info@beekmanelektro.nl. Klik op zenderoverzicht voor meer informatie over het zenderaanbod op glasvezel de Zegge.

 

Ook voor het buitengebied van Salland kunnen wij nog steeds de glasvezelverbinding voor u regelen. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op 0572-352511 of mail naar info@beekmanelektro.nl

 

De Provider uit Dalfsen:

 

 

Aanleg van het glasvezelnetwerk door:

Beekman Elektro

  • 0572 352 511
  • Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
  • Facebook
  • Twitter

Kwaliteit

Techniek Nederland DEKRA