Winnaar Raalter Onderneming van het Jaar 2018
0572 352 511 Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte

Verlichting

Verlichting is erg bepalend voor de sfeer in een ruimte.

Verlichting krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Goede, passende en sfeervolle verlichting is belangrijk voor ieder huis, bedrijfspand en zelfs buiten in de tuin of rondom uw bedrijfspand.

Goede verlichting kan bij bedrijven zelfs het ziekteverzuim terugbrengen. Ook hebben wij veel aandacht voor de economische, milieu- en welzijnsaspecten van verlichting. Ja, verlichting is erg belangrijk.

Beekman Elektro beschikt over de deskundigheid voor het ontwerpen en berekenen van uw verlichtingsplan. Bij de keuze van het armatuur houden wij juist ook rekening met de rest van de inrichting. Hierdoor kan het soms ook zijn dat de verlichting juist gezien moet worden en daarmee ook een deel van de sfeer aan de woning of bedrijfspand geeft.

Ook het ontwerp van buitenverlichting kunnen wij voor u verzorgen. Dit kan onder andere het aanlichten van uw pand, verlichting rondom uw pand, verlichten van de parkeerplaats en sportveld verlichting zijn. Verder maken wij veel verlichtingsplannen voor in de tuin bij woonhuizen.

Beekman Elektro

  • 0572 352 511
  • Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
  • Facebook
  • Twitter

Kwaliteit

Techniek Nederland DEKRA