Winnaar Raalter Onderneming van het Jaar 2018
0572 352 511 Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte

Telecom

In elk bedrijfspand en woonhuis is goed werkende telefonie onmisbaar. Beekman Elektro is actief met telefonie sinds het vrijgeven van deze markt in de jaren 80. We hebben een ruime ervaring opgebouwd.

Iedereen wil overal bereikbaar zijn. Beekman Elektro verzorgt de telefooninstallaties van woonhuizen tot grote bedrijfspanden. Of het nu analoog, ISDN of Voice over IP of hosted telefonie is, wij kunnen het allemaal installeren.

Ook is er een grote keuze aan verschillende soorten toestellen, die op de telefooncentrales kunnen worden aangesloten. Vaste, bedrade toestellen met en zonder display, deurintercom-toestellen en draadloze toestellen zijn mogelijk.

U weet niet wat u precies nodig hebt, maar u weet vaak wel wat u zou willen. Wij zijn dan de juiste partner voor u, om uw eisen om te zetten naar een oplossing die voor u het meest geschikt is. Wij houden dan gelijk ook rekening met de mobiliteit van de medewerkers en kostenbeheersing. Voor de technische realisatie van dit plan worden kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt.

Voor bellen over internet werken wij veel samen met onze telecom operator SpeakUp.

Headsets zijn een goede toevoeging voor uw medewerkers. Ze verhogen de productiviteit van u en uw organisatie.

Voor IP telefooncetrales maken wij gebruik van meerdere merken, o.a.s Yeastar.

 

Beekman Elektro

  • 0572 352 511
  • Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
  • Facebook
  • Twitter

Kwaliteit

Techniek Nederland DEKRA