Winnaar Raalter Onderneming van het Jaar 2018
0572 352 511 Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging kan uw veiligheidsgevoel vergroten en is daarmee een belangrijk onderwerp.

Met behulp van de beveiligingsapparatuur worden ongewenste indringers zo snel mogelijk gesignaleerd en wordt direct alarm gemaakt. Dit alarm wordt via een sirene en flitser ter plaatse duidelijk en kan via een doormelding naar uw mobiele telefoon of meldkamer worden doorgeschakeld.

Beekman Elektro is een Erkend BORG beveiligingsbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat wij u een inbraakbeveiliging installatie aanbieden die aan de normen voldoet. Zo bent u ervan verzekerd dat de installatie ook door de verzekering wordt geaccepteerd. Dat kan u een premiebesparing of kleiner eigen risico opleveren.

Iedere woning of bedrijfspand is uniek. Daarom schrijven wij voor iedere woning en ieder bedrijfspand een op maat gesneden beveiligingsplan. Dit beveiligingsplan is erop gericht om inbraakrisico’s m.b.v. een samenhangend pakket van beveiligingsmaatregelen zoveel mogelijk weg te nemen of te verkleinen tot een aanvaardbaar niveau.

De inbraaksignaleringsinstallatie wordt ontworpen aan de hand van de voorschriften voor inbraaksignaleringssystemen van het Handboek Beveiligingstechniek. Alle gebruikte elektronische componenten zijn waar nodig goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP).

Beekman Elektro heeft ruime ervaring in het realiseren van doordachte beveiligingsplannen. Hiermee maken wij uw woning of pand “niet interessant” voor ongewenste bezoekers. Ook kunnen wij uw systeem laten meekijken en andere zaken laten aansturen, waardoor uw beveiligingsinstallatie ook functioneert als deze niet is ingeschakeld, maar dan wel met een heel andere functie.

Klik hier voor de actie inbraakbeveiliging.

Beekman Elektro

  • 0572 352 511
  • Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
  • Facebook
  • Twitter

Kwaliteit

Techniek Nederland DEKRA